Destiny-spelers kochten afgelopen week ruim 1,1 miljoen Ice Breakers

Spelers van Destiny hebben afgelopen week behoorlijk wat Strange Coins uitgegeven. Middelpunt van deze koopwoede was met stip de Ice Breaker. Deze exotische sniper rifle is zeer populair, mede dankzij zijn hoge Attack en de eigenschap om automatisch ammo aan te vullen. Afgelopen weekend bracht handelaar Xur de Ice Breaker mee en dat lieten veel Guardians zich geen twee keer zeggen.

Volgens ontwikkelaar Bungie heeft Xur maar liefst 1.143.320 Ice Breakers verkocht. Dit leverde hem 19.436.440 Strange Coins op, wat gelijk staat aan 2.159.604 Weekly Heroic Strikes.

[SCREENSHOTS]

Bungie liet verder weten dat spelers van clan One and Done de eerste waren die Crota’s End op hard hadden volbracht. Hiervoor hadden ze minder dan 1 uur nodig.

Zoek je nóg meer uitdaging? Bijt je tanden dan maar stuk op het record: de snelste groep lukte het om Crota’s End in 27 minuten uit te spelen. Op de hoge moeilijkheidsgraad. Respect.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    dat zijn flinke cijfers. heb hem alleen zelf niet

  2.   
    ChielB's avatar

    Was er zelf erg blij mee, heeft me al veel geholpen tot dusver. Vooral tijdens raids en boss fights is het erg prettig. Het wachten is nog op de SUROS Regime.

  3.   
    Noice!'s avatar

    ChielB schreef, "Was er zelf erg blij mee, heeft me al veel geholpen tot dusver. Vooral tijdens raids en boss fights is het erg prettig. Het wachten is nog op de SUROS Regime."

    Ik heb nu zó’n spijt dat ik deze game geskipped heb :'( ….. Bij de onvermijdelijke GOTY editie pik ik m op! Ik wilde niet omdat ik shooters alleen op m’n One speel en ik dacht dat niemand daar Destiny zou willen om de obvious redenen; blijkt dat Destiny in de USA méér verkocht op de One dan op de PS4…. Al kan ik dat moeilijk geloven (digitaal en bundels niet meegerekend).

  4.   
    Papachico's avatar

    [/quote]Ik heb nu zó’n spijt dat ik deze game geskipped heb :'( ….. Bij de onvermijdelijke GOTY editie pik ik m op! Ik wilde niet omdat ik shooters alleen op m’n One speel en ik dacht dat niemand daar Destiny zou willen om de obvious redenen; blijkt dat Destiny in de USA méér verkocht op de One dan op de PS4…. Al kan ik dat moeilijk geloven (digitaal en bundels niet meegerekend).[/quote]

    Zoveel mis je niet hoor. Zo groot is de game niet en je gaat er vrij snel doorheen. GOTY is het zeker niet. Bij lange na niet. Dat is deze game niet eens waardig.

  5.   
    Goregash's avatar

    WitteMok schreef, "

    ”ChielB” schreef, "Was er zelf erg blij mee, heeft me al veel geholpen tot dusver. Vooral tijdens raids en boss fights is het erg prettig. Het wachten is nog op de SUROS Regime."

    Ik heb nu zó’n spijt dat ik deze game geskipped heb :'( ….. Bij de onvermijdelijke GOTY editie pik ik m op! Ik wilde niet omdat ik shooters alleen op m’n One speel en ik dacht dat niemand daar Destiny zou willen om de obvious redenen; blijkt dat Destiny in de USA méér verkocht op de One dan op de PS4…. Al kan ik dat moeilijk geloven (digitaal en bundels niet meegerekend)."

    Zou em zeker kopen als ik jou was. Hier komt echt een GOTY editie van uit, kan niet anders. Miljoenen spelen het nog steeds en mijn Friendlist staat vol met Destiny spelers nog. En degene die zeggen dat je er zo doorheen loopt hebben duidelijk de game niet gespeeld. Heb er zelf namelijk ruim 300 uur in zitten en heb nog steeds niet de gear die ik nodig heb. En sinds woensdag pas begonnen aan de Hard raid om end gear wapens te krijgen.

  6.   
    mastertje's avatar

    Goregash schreef, "

    ”WitteMok” schreef, "[quote=”ChielB”].."

    Ik heb nu zó’n spijt dat ik deze game geskipped heb :'( ….. Bij de onvermijdelijke GOTY editie pik ik m op! Ik wilde niet omdat ik shooters alleen op m’n One speel en ik dacht dat niemand daar Destiny zou willen om de obvious redenen; blijkt dat Destiny in de USA méér verkocht op de One dan op de PS4…. Al kan ik dat moeilijk geloven (digitaal en bundels niet meegerekend)."

    Zou em zeker kopen als ik jou was. Hier komt echt een GOTY editie van uit, kan niet anders. Miljoenen spelen het nog steeds en mijn Friendlist staat vol met Destiny spelers nog. En degene die zeggen dat je er zo doorheen loopt hebben duidelijk de game niet gespeeld. Heb er zelf namelijk ruim 300 uur in zitten en heb nog steeds niet de gear die ik nodig heb. En sinds woensdag pas begonnen aan de Hard raid om end gear wapens te krijgen.[/quote]

    Het is een feit dat je er relatief snel doorheen loopt. Echter kan je er inderdaad veel uithalen. Maar dan vraag ik aan jou, dat gear wat je nodig hebt, wil je die gewoon of heb je echt nodig? Want ken ook genoeg lui die gewoon spelen voor hoogste gear. En dat moet je maar net leuk vinden

  7.   
    FireBallz's avatar

    niet gekocht.

  8.   
    RockerRoy's avatar

    Destiny is gewoon echt een game die je blijft spelen. Enorm veel content heeft de game inderdaad niet, maar je blijft er wel bij terug komen omdat je gewoon die gear wil krijgen. Het is eigenlijk een slechte reden om een game te blijven spelen, maar het werkt wel.