Mass Effect Trilogy verschijnt in november; eerste deel ook naar PlayStation 3

De Mass Effect-games zijn, ondanks het beruchte einde van deel 3, voor velen de favoriete actie RPG’s van de huidige generatie consoles. Mocht je deze games nog niet gespeeld hebben, is het echter verstandig om ze nog even niet aan te schaffen. Alle drie de spellen zullen namelijk in een bundel uitkomen; de Mass Effect Trilogy.

Deze trilogie zal voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 uitkomen, wat betekent dat PlayStation 3-eigenaren voor het eerst met het originele Mass Effect aan de slag kunnen. Het eerste deel uit de franchise zal ook los op het PlayStation Network verschijnen. Of de bundel ook alle downloadable content zal bevatten die voor de verschillende games zijn uitgekomen, is helaas nog onbekend.

De Mass Effect Trilogy zal op 6 november voor PC en Xbox 360 verschijnen, de PlayStation 3-versie zal later, op een nog onbekende datum, verschijnen. De trilogie zal in Amerika 59,99 dollar kosten.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Fijn dat het eerste deel nu ook eindelijk speelbaar zal zijn voor PlayStation 3-eigenaren. Blijkbaar heeft EA nu de volledige rechten van Mass Effect gekocht, want het eerste deel werd door Microsoft uitgegeven.

    Edit: En opvallend genoeg geen woord over de Wii U.

  2.   
    bender's avatar

    Fffuuuu, net als ik deel 1 en deel 2 gekocht heb…

  3.   
    gatemaster64's avatar

    mischien begin ik er in de toekomst nog eens aan! 🙄

  4.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Nice! Ik moet deel 1 nog spelen, dat gaat nu dus toch nog gebeuren 🙂

  5.   
    Daan's avatar

    Ik heb Mass Effect juist niet gekocht omdat ik deel 1 zou gaan missen dan. Echter is deze trilogy natuurlijk ideaal! Zelfs deeltje 1 voor de PS3, top! 8)

  6.   
    ronineter's avatar

    Now zeg, ik heb alle content van die games al dus voor mij hoefde het niet maar ik gun alle mensen die het mass effect avontuur nog mee willen maken dit van harte

  7.   
    Hitman047's avatar

    Netjes dat ze het eerste deel nog even overzetten naar de PS3.

    Verder is dit voor de nieuwkomers natuurlijk hét moment om de franchise op te pakken. 100+ uur gameplay in een box! Het zou misdadig zijn om dat te laten liggen. 😉

  8.   
    Hercules's avatar

    overdreven goedkoop voor zukke goeie spellen!! genieten