Mass Effect Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One gespot

Ontwikkelaar BioWare heeft al eens laten weten dat men nadenkt om de Mass Effect Trilogy naar de PlayStation 4 en Xbox One te brengen. Hoewel het toen nog om slechts een idee leek te gaan, heeft inmiddels een Chileense retailer de trilogie van Mass Effect opgenomen in het assortiment van de nieuwe consoles. Een prijs of releasedatum staat nog niet vermeld.

BioWare en Electronic Arts brachten de Mass Effect Trilogy eind 2012 naar de Xbox 360 en PlayStation 3. Naast de drie games bevat de bundel ook alle DLC. We hebben inmiddels al wel meer remakes van games gezien voor de nieuwste consoles van Sony en Microsoft. Een nieuwe versie van de Trilogy lijkt dus vrij logisch.

Momenteel is BioWare Montreal druk bezig om Mass Effect 4 te maken. Afgelopen december liet manager Aaryn Flynn van BIoWare weten dat Mass Effect 4 al in een speelbare staat is. Shepard is niet meer van de partij, maar volgens BioWare moet deel 4 fris maar herkenbaar worden.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik zou dat zeer toejuichen om de trilogy na ps4/xboxone te zien.
    Heb mass effect 3 wel gespeeld op ps3 via playstation plus en die vond ik erg tof maar nooit meer aan toegekomen om de trilogy te kopen en te spelen wegens tijd gebrek.