Pokémon Black & White verschijnt op 4 maart in Europa

Fans van de bekende serie Pokémon kunnen op 4 maart weer hun hart op gaan halen met het nieuwste speeltje van ontwikkelaar Gamefreak. Vanaf die datum zal namelijk in Europa eindelijk Pokémon Black & White verkrijgbaar zijn in de winkels. De twee games binnen de vijfde generatie van Pokémon-games braken in Japan verscheidene records vorig jaar tijdens de release, waar de game tot snelst verkopende DS-game in Japan werd bekroond.

Of de Pokémon-aanhang onder Europeanen echter nog wel zo groot is, zal vanaf 4 maart moeten blijken.

  1.   
    killingdj0's avatar

    is wel leuk maar er veranderd altijd weinig 🙁

  2.   
    crazyshine4722's avatar

    ”killingdj0″ schreef, "is wel leuk maar er veranderd altijd weinig :("

    Er komen stuk of 200 pokemon bij!! zat verandering lijkt mij alhoewel ik snap wat je bedoelt maar als het goed is komt deze pokemon met een nieuwe engine al weet ik dat niet zeker.

  3.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Haal ‘m wel als de Nintendo 3DS komt. pokemon is altijd leuk

  4.   
    Jonah's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "[quote=”killingdj0″]is wel leuk maar er veranderd altijd weinig :("

    Er komen stuk of 200 pokemon bij!! zat verandering lijkt mij alhoewel ik snap wat je bedoelt maar als het goed is komt deze pokemon met een nieuwe engine al weet ik dat niet zeker.[/quote]
    Black & White kennen meer dan 150 nieuwe Pokémon. In het begin van de game kom je enkel en alleen nieuwe Pokémon tegen, géén oude Pokémon. Hierdoor moet de ervaring volgens Ninty fris blijven en is het alsof je voor het eerst een Pokémon-game speelt. De games maken daarnaast gebruiken van een 3D engine, waardoor de steden daadwerkelijk in 3D worden weergegeven. Ik kan nog wel een tijdje doorgaan, want ik kijk zeer uit naar Black & White. 😛

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Ben niet echt van Pokémon maar ik moet deze echt ff checken.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ga deze ook weer halen 😀

  7.   
    brend5's avatar

    ik vind die pokemon altijd zo lelijk en inspiratie loos, maar verder is het altijd wel leuk zo een nieuw deel. de nieuwe wereld ontdekken enzo.

  8.   
    Jonah's avatar

    ”brend5″ schreef, "ik vind die pokemon altijd zo lelijk en inspiratie loos, maar verder is het altijd wel leuk zo een nieuw deel. de nieuwe wereld ontdekken enzo."

    Ik heb alle nieuwe Pokémon eens bekeken en ik kan oprecht zeggen dat ze er ditmaal ouderwets leuk en tof uit zien. 🙂

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Jonah schreef, "

    ”brend5″ schreef, "ik vind die pokemon altijd zo lelijk en inspiratie loos, maar verder is het altijd wel leuk zo een nieuw deel. de nieuwe wereld ontdekken enzo."

    Ik heb alle nieuwe Pokémon eens bekeken en ik kan oprecht zeggen dat ze er ditmaal ouderwets leuk en tof uit zien. :)"

    NOu ik heb ze nog niet allemaal gezien dan maar ik vind sommige nu voor het eerst echt lelijk en inspiratie loos :P, Niet alles gezien weet ook niet waar je dat makkelijk in 1 plaatje kan vinden bijv maar aantal die ik gezien heb vond ik niks.

  10.   
    Slayer61's avatar

    Zal er ooit een periode komen waarin mensen genoeg krijgen van Pokémon? Denk het niet! 😆