Pokémon Black & White-directeur hint naar nieuwe game

Onlangs woonde de teamleider van Pokémon Black & White, Junichi Masuda, een Q&A-sessie bij en daarin werd aan hem gevraagd wanneer we een nieuwe game in de franchise kunnen verwachten. Hij antwoordde dat, hoewel hij geen uitsluitsel over een eventuele titel kon geven, fans de televisieserie Pokémon Smash goed in de gaten moesten houden.

..a new game in the series may be revealed soon.
Pokémon Smash is een Japanse televisieserie die wekelijks wordt uitgezonden. In de aflevering van deze week zat helaas geen aankondiging verhuld. Aangezien vele Nederlanders geen Japans kunnen spreken, is de serie voor ons geen optie om een onthulling te zien. Gelukkig zei Masuda dat je er slim aan deed om ook zijn Twitter-account in het oog te houden. Allemaal een vaag verhaal dus; hopelijk komen we meer te weten in de volgende aflevering.

 1.   
  DGonlag2's avatar

  Ik kan niet wachten op een nieuwe game. Of eigenlijk nog liever een R/S/E remake.

 2.   
  fdennis's avatar

  Inderdaad een emerald remake zou echt fantastisch zijn. Dat samurai zooi vind ik weer zo belachelijk. Ook de pokemon smash vind ik totaal niet pokemon waardig. Ik hoop dat er een pokemon game komt voor de 3ds waarin de gameplay net zo is als battle revolution.

 3.   
  firehopper211's avatar

  Zou de 2D Pokemon games de overstap naar de 3DS maken en hoe zou het precies kunnen gaan werken? Only time will tell. 🙄 Misschien ga ik dan wel weer terug stappen op deze serie.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”firehopper211″ schreef, "Zou de 2D Pokemon games de overstap naar de 3DS maken en hoe zou het precies kunnen gaan werken? Only time will tell. 🙄 Misschien ga ik dan wel weer terug stappen op deze serie."

  Wie weet komt het volgende deel idd wel op de 3DS alleen, Ik hoop op een remake van black & white al zijden ze dat ze dat niet zouden doen.
  Maar ja de serie is nog wel effe bezig voor die bij de leaq is dus om nu al een nieuwe uit te brengen, Dus of het word een remake van black & white of wie weet van R/S/E

 5.   
  ckerigon's avatar

  Een hint? XD
  Dit is bijna een aankondiging man xD

 6.   
  DGonlag2's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”firehopper211″]Zou de 2D Pokemon games de overstap naar de 3DS maken en hoe zou het precies kunnen gaan werken? Only time will tell. 🙄 Misschien ga ik dan wel weer terug stappen op deze serie."

  Wie weet komt het volgende deel idd wel op de 3DS alleen, Ik hoop op een remake van black & white al zijden ze dat ze dat niet zouden doen.
  Maar ja de serie is nog wel effe bezig voor die bij de leaq is dus om nu al een nieuwe uit te brengen, Dus of het word een remake van black & white of wie weet van R/S/E[/quote]

  Wordt sowieso 3DS only, is een system seller.

  Trouwens, dat ze geen remake (eigenlijk 3e game) gaan maken van B/W was een foutje ofzo (volgens mij had de interviewer het verkeerd opgevat of vertaald). Ze gaan dat waarschijnlijk wel doen. Sterker nog, Pokemon Gray/Grey is tegelijkertijd met B/W gedingest (je weet wel, trademark en copyright gebeuren, weet ff niet meer hoe het heet (patent ofzo)).

  Als we naar de tijdlijn kijken van pokemon spellen (waarin ze uitkomen) dan zou er als eerste een remake moeten komen van R/S/E en dan pas Pokemon Grey. En daarna generatie 6.

  Ik kan in ieder geval niet wachten.