Resurrection of Evil: de Doom 3 expansion

Doom 3 is nog maar net uitgespeeld of we kunnen al weer uitkijken naar een expansion: Doom 3: Resurrection of Evil.

Ressurection of Evil gaat verder waar Doom 3 stopte: je krijgt een tijdloos kwaadaardig voorwerp in handen, waarmee je de krachten van de hel verkrijgt. De demonen pikken dit niet en willen dit voorwerp natuurlijk terugnemen.

Zoals je van een expansion kunt verwachten bevat deze expansion nieuwe locaties, nieuwe figuren en ook nieuwe wapens, waaronder de double-barreled shotgun, een wapen wat ware Doom-fans zeker zal aanspreken. De multiplayer krijgt een aantal nieuwe maps, die met acht spelers te spelen zijn.

Resurrection of Evil wordt ontwikkeld door id Software in samenwerking met Nerve Software. Nerve was al bekend van een ander project waar id ook aan meewerkte: de multiplayer van Return to Castle Wolfenstein en de latere variant Enemy Territory.

  1.   
    TheRealMcenzy's avatar

    lekkere spoiler ^_^;;

  2.   
    Ariej's avatar

    hou niet zo van doom 3
    vond het een beetje een raar spel

  3.   
    Lasso's avatar

    Ik vond hem geweldig, maar ik hoop dat het maar bij 1 expansion blijft.

  4.   
    Jackass's avatar

    Ik ook zeg, stel je ff voor, dat het zo wordt uitgemolken als Sims! 😆

  5.   
    Topie's avatar

    Doom 3 is een cool!! spel, maar wel erg veel gefantaseerd. Ik denk niet dat er maar 1 expansion pack komt. Over een tijdje hoor je dat er weer een expansion pack uit is. en over een tijde blijft het niet meer leuk. 🙄

  6.   
    Martijn's avatar

    hmmz, wat krijg je dan als de inspiratie op is na deeltje zeven? Doom III: Op vakantie ?? 😛

  7.   
    Topie's avatar

    Op Vakantie, daar zal die wel aan toe zijn na 7 expansion packs. Alleen het is een beetje zoek spel. Je komt steeds op de zelfde plek. Dat maakt het spel ook saai. Ik hoop dat de expansion pack niet zo een zoek werk is.

  8.   
    nEels's avatar

    Ik denk niet dat er veel expansionpacks gemaakt zullen worden voor Doom III. Zóveel ruimte voor nieuwe dingen biedt dit spel toch niet?

  9.   
    Topie's avatar

    Dat dach ik ook bij Medal of Honor, maar er kwamen maar expansion packs. Maar toch denk ik dat ze over paar maanden met doom 4 komen. Alleen als die uitkomt hoop ik dat je niet zo een hoge geheugen moet hebben. 👿 Want me Pc wordt al oud