EverQuest II release binnen twee weken

De enorm populaire MMORPG EverQuest II heeft voor ons een releasedatum gekregen: op 8 november kunnen zowel Europese als Noord Amerikaanse EverQuesters het vervolg op hun favoriete game ophalen.

Voor $49,99 mag je kiezen uit een CD- of DVD-variant van de game, waarmee je 30 dagen kunt spelen. Ben je een echte fan, dan ga je natuurlijk voor de EverQuest II Collector’s Edition, waar de DVD-versie bij zit, een paar in-game spulletjes zoals schilderijen, magische beelden van Antonia (ingesproken door Heather Graham) en Lucan (ingesproken door Christopher Lee) een babydraakje dat je als huisdier kunt houden. Verder vind je bij de Collector’s Edition ook tastbare zaken zoals een boek met artwork, een bonus-DVD met de gebruikelijke trailers, gameplay videos en een behind-the-scenes, een CD met de soundtrack, een munt met zakje, een kaart van Norrath op doek en twee posters. Voor al deze spullen moet je $89,99 neerleggen. Om te mogen blijven spelen betaal je in alle gevallen $14,99 per maand.

EverQuest II biedt een next-generation graphics engine, 70.000 gesproken woorden voor dialogen, een nieuwe wereld, duizenden nieuwe spulletjes waaronder wapens en armor, 16 rassen, 24 klassen, 160 verschillende wezens en nog veel meer.

 1.   
  Ariej's avatar

  dus je betaalt eerst 50,- en daarna nog een 15,- in de maand
  dat vind ik echt raar, echt raar 😉

 2.   
  MC TiM's avatar

  MMORPG he, ze moeten de server steeds updaten en nieuwe dingen toevoegen. En met zijn duizende, miss wel miljoenen online spelen dat kost wat hé. Alles steeds updaten kost ook veel werk. Je moet dus een vergoeding betalen. Maar als je er echt fan van bent doe je dat. Anders koop je mayb elke maand een nieuwe game. Is dit toch goedkoper.

 3.   
  carloow's avatar

  en als je geen zin hebt om te betalen komt er vast wel een free-shard ergens op internet zodat je hem gratis kan spele.. 👿 whaha