Kirby’s Dream Buffet heeft het dia-beter voor elkaar

Een beetje door de slagroom rollen tot je de dikste van de club bent en daar een game omheen breien. Wie had gedacht dat dit ooit door de Reclame Code Commissie geaccordeerd zou worden anno 2022, het jaar waarin alles vooral heel deugdelijk en verstandig moet zijn. Nou, Nintendo komt er gewoon mee weg in Kirby’s Dream Buffet, een party game waarin alles draait om jezelf helemaal vol vreten tot je er diabetes van krijgt.

Want ja, zeg nou zelf, zolang je het in een Kirby-jasje giet kan het eigenlijk geen kwaad. De roze vreetschuur is ook zo lief en schattig en koddig. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen. Net zo min als dat Kirby geen nee kan zeggen tegen alles wat eetbaar is en niet aan de vloer vastgeschroefd is. Dus ja, bouw er dan maar een party game omheen.

Eerlijk is braaf, het ziet er wel leuk uit. Dat de vullingen spontaan uit m’n kiezen klappen bij het bekijken van de trailer, dat is bijzaak. Of het ook een beetje leuk is om te spelen, dat weten we deze zomer, wanneer Kirby’s Dream Buffet exclusief op Nintendo Switch verschijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren