Deze gelekte Need for Speed gaat je nog geen ‘tien cent’ kosten

Need for Speed, het is bij uitstek dé franchise waar onze eigen Peter maar geen genoeg van kan krijgen. Hij zegt wel dat het hem geen reet interesseert, maar Peter heeft ze het liefst snel en goedkoop, heb ik me laten vertellen. Nou, komt dat effe lekker uit, want de volgende Need for Speed titel is goedkoper dan dat ene spraakmakende individu die wel raad weet met ‘rubbers’ en een ‘sportief pookje’.

Nu moet ik er wel bij vermelden dat het om een mobiele NFS gaat, welke in ontwikkeling is bij het Chinese Tencent. Kennelijk zijn er al enkele playtests geweest, en daar hoort uiteraard ook een semi-verplichte gameplay lek bij. Op Reddit wordt er al volop over gekeuveld. Zo weten we nu al dat de McLaren F1, Lamborghini Aventador SVJ en Lamborghini Gallardo deel uitmaken van het wagenpark, gezien deze bolides te besturen waren in de preview build. En van deze build zijn dus beelden opgedoken, welke je hieronder kunt bekijken.

Sjiek hoor, en helemaal niet verkeerd voor een free-to-play game. Het is bijna onvoorstelbaar hoe mobiele games van Snake naar dit zijn gegaan. Het vreet waarschijnlijk wel megaveel accu en je dataverbruik zal wellicht ook een flinke knauw oplopen, maar goed. Dan heb je ook wat.

Wanneer kunnen wij ermee aan de slag? Geen idee. EA heeft er nog maar weinig over losgelaten. Maar dat geldt eigenlijk ook voor de nieuwe premium Need for Speed die eind dit jaar hoort te verschijnen. Daarvan gaan wel geruchten rond dat het probeert de boel op te fleuren met anime elementen en dat het zich afspeelt in Lake Shore City, een fictieve versie van Chicago. Daarnaast wordt ook gesuggereerd dat PS4 en Xbox One bezitters zich er niet op hoeven te verheugen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.