Geruchten over game waar werkelijk niemand zin in heeft

Er zijn geruchten en er zijn geruchten waar je helemaal niks aan hebt. Want niemand heeft zin in een nieuwe Need for Speed. Echt niemand. Ja, misschien een paar mensen, maar die hebben dan nostalgie naar de goede Need for Speed-games. Maar die verschijnen al decennia niet meer en dus heeft niemand er echt zin in. Maar goed nu dan toch het gerucht:

Volgens Jeff Grubb van Giantbomb verschijnt de nieuwe Need for Speed, je weet wel, die game waar niemand zin in heeft, in november. Bovendien verschijnt de game alleen op de nieuwe generatie consoles. Dus mocht je nog geen nieuwe console hebben, wees gerust, je hoeft de nieuwe NFS in ieder geval niet te spelen.

Onderstaand: screenshots van de laatste goede Need For Speed-game

 1.   
  Anoniem-1637852832's avatar

  Need for Speed II (1997) Need for Speed III: Hot Persuit (1998) en Need for Speed: Hot Persuit 2 (2002) waren voor mij de Need for Speed games. Sinds de Need for Speed: Hot Persuit remake (2010 ) speel ik geen Need for Speeds meer. Vanaf toen is het alleen maar bergafwaarts gegaan.

 2.   
  tijn80's avatar

  Sorry Peter. Ben het niet met je eens. NFS U2 was niet de laatste goede NFS. Dat was Most Wanted.

 3.   
  Anoniem-1437678659's avatar

  Wat is er met Gamersnet gebeurd? Waarom is alles wat wordt gepost sarcastisch en negatief?

 4.   
  Thomaat1's avatar

  Opzich zou ik van een volwaardige NFS U2 remake best blij worden! Het lijkt me ook een slimme manier om de serie weer nieuw leven in te blazen.

 5.   
  Anoniem-695024341's avatar

  @Anoniem-1437678659:

  Sinds de nieuwe website is Gamersnet niet meer als wat het is geweest. De nieuwe website is echt belemmerd slecht. Nu hebben ze ook opeens een “nieuwe” manier van schrijven die mij ook niet aanstaat.

  Ik merk ook dat de laatste paar maanden weinig wordt gepost. Ik ben ondertussen overgestapt naar andere websites. Zelfs algemene nieuws websites hebben nog meer artikels dan een dedicated gamers websites, genaamd Gamersnet.

  Ik heb een gevoel dat het ver over is, en sinds de nieuwe website voelt Gamersnet echt dood aan. Ik ben in ieder geval overgetapt naar andere informatie bronnen. Af en toe kom ik nog eens terug om te kijken of ze nog wat andere nieuws hebben. Maar tot mijn verbazing zie ik vaker artikels terug komen die ik al dagen geleden ergens anders heb gelezen.

  Helaas want ik was een member sinds begin 2000.

 6.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-695024341: Hey hey anoniempje! Ik ben erg blij dat je andere game-websites hebt gevonden waar je het nieuws kunt consumeren. Bij ons zijn er twee dingen gaande. Allereerst ben ik mijn leven drastisch aan het veranderen, nieuw huisje, nieuwe baan, dat kost tijd en dus is er even minder tijd voor GN.

  Ten tweede geef je zelf eigenlijk het antwoord al. Het gamenieuws is te vinden op tientallen Nederlandstalige websites. Ik heb niet zoveel zin meer om een vertaalbureau te spelen, dat doen al die andere sites wel. Dus proberen we een beetje losser te schrijven, met een knipoog eigenlijk. Dat kan je stijl zijn of niet, maar voor simpelweg nieuwsberichten vertalen ben ik te druk met andere dingen in mijn leven.

  Succes bij al die andere websites! -xxx-

 7.   
  Petor's avatar

  @tijn80: Ja die was ook wel prima inderdaad, het is ze dan toch gelukt 🙂

 8.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1437678659: We geven, met een knipoog, onze mening. We zijn geen gamenieuws-vertaalbureau meer. Dat is er gebeurd. Neem het gerust met een korrel zout, wellicht ga je het dan waarderen. Zo niet, jammer maar helaas 🙂