“Rocket-Like” racer genaamd Turbo Golf Racing aangekondigd

Wie elk weekend hunkert naar dat gevoel van ballen in een gat rammen, kan over onbepaalde tijd z’n borst weer nat maken. Turbo Golf Racing – een Rocket League-achtige game waarin je met een hip karretje een joekel van een bal in een hole moet rijden – komt eraan!

Het is de hobby van menig elitair ingesteld individu en ook oud-basketballers wagen zich eraan. Golf. Niet de auto, de sport. Een beetje op een heuvelachtig graslandschap met een stuk ijzer een bal vooruit meppen tot ‘ie in een gaatje valt. Hartstikke tof. Maar… het kan toffer. Wat als je die buggy – waarmee je naar je balletje toe rijdt – niet verlaat? Wat als je die golfclub gewoon achterwege laat en net zo lang tegen die bal aan botst tot je de bal hebt geput? Kan veel leuker zijn. Kijk maar.

Zie je wel? Hugecalf Studios heeft gewoon een gat in de markt gevonden. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht? Nou ja, technisch gezien heeft Psyonix hier eerder aan gedacht, al werd het met Rocket League in een voetbal setting gegoten. Iets wat ook door menig gamer als tof ervaren werd.

Maar goed, wie ben ik om te zeggen dat dit geen daverend succes gaat worden? Precies. We wachten het gewoon af. Ergens deze lente kunnen we Turbo Golf Racing al proberen middels een bèta, waarvoor men zich vanaf nu kan inschrijven op de officiële website. Ben je een onderdeel van het Xbox Insider Program, dan mag je ook meedoen.

Mocht je ook nog eens deel uitmaken van de Game Pass community, dan mag ik je ook verblijden met het nieuws dat je Turbo Golf Racing niet hoeft te kopen wanneer deze later dit jaar beschikbaar is. De game staat namelijk vanaf dag één op Game Pass voor Xbox en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren