Ubisoft lijkt bezig te zijn met een Ori-achtige Prince of Persia

Als we business insider Tom Henderson mogen geloven is Ubisoft Montpellier druk bezig met een onaangekondigde Prince of Persia game. Hoewel hij voor de rest weinig details kon melden, wist hij wel te vertellen waar de gamedesigners hun inspiratie vandaan halen.

Die inspiratie wordt gehaald uit één van Microsofts betere 2D platformers, namelijk de Ori-serie. Je weet wel, die sprookjesachtige game over een klein wit wezentje welke moet vechten voor overleving in een door harde, seksistische en racistische oprichters gerunde gamestudio.

Afijn, daar houdt het op met de details omtrent deze Prince of Persia-game. Zoals je wellicht weet is dit niet de enige PoP-game die momenteel in ontwikkeling is. Een tot tweemaal uitgestelde remake van Sands of Time wordt as we speak door Ubisoft Mumbai en Ubisoft Pune in elkaar geflanst. Wanneer die game verschijnt is ook nog een groot raadsel. Maar goed, dat kan een raadsel zijn waar we deze zomer – wanneer men waarschijnlijk weer een Ubiforward host – wellicht een antwoord op krijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren