LEGO komt met een Horizon Forbidden West Tallneck set

Wie een beetje bekend is met LEGO, weet dat de Deense speelgoedfabrikant niet vies is van een blokje meepikken van een succesformule. Star Wars, Batman, Super Mario… noem het maar op en LEGO maakt er een set van. Zo ook Horizon Forbidden West, welke nog niet eens uit is maar gegarandeerd een hit wordt. Lees anders onze review effe, dan weet je wat ik bedoel. Afijn, LEGO draagt ook een steentje bij aan Forbidden West’s succes door binnenkort een kekke Tallneck set op de markt te plempen. Erg vet.

Voor alle LEGO puristen onder ons, even de feitjes. Deze Tallneck set krijgt setnummer 76989 opgespeld en bestaat uit 1222 steentjes. Eenmaal in elkaar gefreumeld is de Tallneck 34 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 17 centimeter diep. Gepositioneerd op een groen bed van blokkerige flora prijken ook een schattige Watcher en een speer-dragend LEGO figuurtje van Aloy (zonder flapperend haar).

De ontwerper van de set – Isaac Snyder – is er helemaal mee in z’n nopjes. Als Horizon-fan van het eerste uur hoopt hij natuurlijk dat ook jij vanaf 1 maart naar je lokale LEGO-boer rent om 80 euries neer te smijten voor deze grandioze set. Maar je mag het natuurlijk van hem ook gewoon op lego.com bestellen. Doet ‘ie niet zo moeilijk over.

  1.   
    Rolf Maas's avatar

    Oh, niceeee! Die komt in de collectie!