It Takes Two krijgt een film? Hoe dan?

It Takes Two is één van de leukste coöperatieve games ooit gemaakt. De gameplay is van begin tot eind verrassend, afwisselend, vermakelijk en verbindend en er zijn maar weinig games die dat kunnen bewerkstelligen. Iedereen die een game wilt beleven met een vriend of vriendin, koop It Takes Two en je gaat een geweldige tijd tegemoet.

De game heeft echter één minpunt: het verhaal.

Elke speler die de tussenfilmpjes van It Takes Two niet overslaat verdient een dikke pluim, want het lijkt mij onmogelijk om door die zoetsappige, humorloze en voorspelbare grappen en grollen heen te komen. De makers van It Takes Two denken dat Disney-films het echte leven zijn en waar Disney ermee meestal mee wegkomt, vanwege goede muziek, dialogen, humor, is dat bij It Takes Two absoluut niet het geval.

Gameplay: fantastisch, foutloos, heerlijk.
Verhaal: om je voor te schamen zo cringe.

“Ja”, dacht iemand, “laten we deze game dan verfilmen!”

Op dit moment is ontwikkelaar Hazelight Studios samen met dj2 Entertainment bezig om de game te vertalen naar het witte doek. Er is echter nog geen filmstudio gevonden om dit daadwerkelijk vorm te geven (via Videogamer).

We hopen dan ook dat filmstudio’s wijselijk zullen besluiten: hou het bij gameplay, films maken is toch echt een andere tak van sport. Dan kan Hazelight Studios zich lekker focussen op een nieuwe game, die volledig draait om verrassende, afwisselende, vermakelijke en verbindende gameplay. (Daar wel) zin in!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Aepollo's avatar

    Benieuwd hoe zoiets zal verlopen, ook met dat gezeik omtrent de naam van de game. Als die naamverandering inderdaad zou gebeuren (wat ik niet verwacht) zou een film vermoedelijk ook al een stuk minder herkenbare titel krijgen.