Indie-uitgever PlayStation toont Horizon Forbidden West

Ken je PlayStation al? Nee? Dat is helemaal niet gek, want de indie-uitgever heeft slechts een paar studio’s onder hun hoede, in vergelijking met Microsoft. Eén van die studio’s is het in Amsterdam gevestigde Guerrilla Games. Zij brachten eerder de indiegame Horizon: Zero Dawn uit en die heeft het goed genoeg gedaan dat er een vervolg mag komen. Deze heet Horizon: Forbidden West en onderstaande, verhalende trailer geeft een goed beeld van het… verhaal.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

 1.   
  TheUltimateGamer's avatar

  Waarom niet naar de pc en deel 4 wel ??

 2.   
  Anoniem-5140374's avatar

  Hoort een journalist niet on biased te zijn ?

  •   
   Patrick Meurs's avatar

   Pure journalistiek dient inderdaad onbevooroordeeld te zijn, doch streeft Gamersnet (althans, in mijn opinie) in enkele gevallen naar entertainment over pure journalistiek. Daarnaast verraadt de kop van het artikel al dat we te maken hebben met een sarcastische insteek, dus als een “biased” insteek een struikelblok voor je vormt, waarom dan überhaupt klikken?

   Begrijp me niet verkeerd hier, ik snap wat je probeert te zeggen, maar in een tijd waarin influencers – welke verre van unbiased zijn – de dienst uitmaken, moeten wij als game entertainment website wel een beetje mee in die flow, als je begrijpt wat ik bedoel.