Relic praat over Campaign Map in Company of Heroes 3

Na de bijna-perfecte games genaamd Company of Heroes en Company of Heroes 2, moet het een hele opgave zijn om vernieuwend te zijn in Company of Heroes 3. Eén van de dingen waar ontwikkelaar Relic Entertainment op inzet is de Dynamic Campaign Map.

Spelers van de Total War-games kennen deze al. Je hebt maps waar je de actie van de game beleeft, maar ook een overzichtskaart waar je de grote strategische keuzes maakt. In het geval van CoH3 zal dit vooral van belang zijn met betrekking tot ondersteuning vanuit de lucht en vanaf het water. Want je dient natuurlijk wel vliegvelden en grondstoffen te hebben om uiteindelijk luchtondersteuning te krijgen. Hetzelfde geldt voor havens en het gebruik van schepen om je troepen te vervoeren. Dit moet de strategie in de game dieper, complexer en afwisselender maken.

Tot slotte wordt er gesproken over Partisans, speciale eenheden die achter de vijandelijke linie kunnen worden ingezet en deze kun je inzetten om de Duitsers te saboteren.

Wat heb ik zin in deze game na het zien van deze video! Deze week maar weer eens Company of Heroes 2 opstarten. De Gameplay-video is later deze week te bekijken via Patreon!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren