Fortnite Chapter 3 onthuld met trailer; Spider-Man en Gears of War crossovers

Dit weekend kwam Fortnite Chapter 2 tot een einde. Tijdens het “The End” evenement vond de grote finale plaats en ervaarden spelers dat het eiland volledig omgekeerd werd. En zo werd Chapter 3 geboren. Hieronder kan je de volledige finale van Chapter 2 nog eens rustig bekijken.

In Fortnite Chapter 3 krijg je dus een nieuw, flipped eiland, nieuwe uitdagingen en een nieuwe battle pass met als middelpunt Marvels’ eigen Spider-Man! In de Fortnite Chapter 3 trailer kan je de nieuwe gebieden al een beetje ontdekken, zoals The Daily Bugle uit de Spider-Man franchise. Ook is de nieuwe web-slinger gameplay te zien. Spider-Man en uiteraard vele kostuums om vrij te spelen zijn de blikvanger van het nieuwste seizoen. Ook zien we skins van onder andere Gears of War.

Verder krijgt Fortnite in Chapter 3 de optie om de glijden, vergelijkbaar met de gameplay uit Apex Legends van ontwikkelaar Respawn. Een andere toevoeging zijn speciale weersinvloeden. Denk aan enorme tornado’s waarmee je door de map kunt zweven of om aan een hectisch vuurgevecht te ontsnappen.

Het is nog niet precies duidelijk wanneer Fortnite weer speelbaar wordt. Net zoals na het einde van Chapter 2 heeft de game een royale downtime om alles gereed te maken voor het nieuwe hoofdstuk. Mogelijk dat de actie vanavond laat of vannacht weer los zal barsten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren