Ubisoft blaast Driver nieuw leven in met een live-action serie

Driver, welke gamer die in de late jaren 90 een PlayStation controller in zijn knuistjes had herinnert zich de serie niet. Lekker door de straten van L.A., Miami en San Fransisco scheuren als undercover juut. Dat waren me nog eens tijden. Ubisoft mist deze goede oude tijd ook enorm en heeft daarom besloten John Tanner weer te reanimeren. Enige nadeel, het is een serie in plaats van een game en je moet er weer een nieuwe streaming service voor installeren.

Zoals te lezen valt op Ubisofts eigen nieuwsfeed hebben Jason Altman, Danielle Kreinik en Genevieve Jones van Ubisoft Film & Television er reteveel zin in. Zoals het een woordvoerder betaamt, prijst Kreinik – Head of television development – de serie nu al de hemel in, alsook de streaming service Binge, waar Driver volgend jaar op gaat verschijnen.

“Our mission at Ubisoft is to bring our games to life in new and exciting ways and create content set in the world, culture, and community of gaming. Working with Binge will allow us to bring a Driver series directly to the audience who is most passionate about seeing this franchise come to life.”

Prachtig gesproken, Danielle. Ik ben al bijna om. Allan Ungar, producer bij Binge, heeft er ook nog wel wat over te zeggen. Als regelrechte fan van de franchise kan hij niet wachten om gamers te verrassen met Driver, welke volgens hem op een originele manier voor een “thrilling ride” moet gaan zorgen.

“As longtime fans of the franchise, we’re excited to deliver an original, premium, and rich storytelling experience that will take fans and newcomers on a thrilling ride.”

En daar heb je het. Driver komt terug, maar misschien niet op de manier deie je gehoopt had. Maar goed, misschien wordt het wel een kneiter van een serie. Ik bedoel, aanvankelijk was ik ook scepticch over The Witcher, maar ook die serie vond ik goed te haggelen. En meerderen met mij, anders zat er nu geen tweede seizoen aan te komen. Of Ubisoft het ook in de vingers heeft om een puike serie in elkaar te frommelen, dat valt nog te bezien. Een Assassin’s Creed serie is ook al in de maak, maar daar hebben we ook nog niks van kunnen aanschouwen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.