Speelgoedsoldaten van Toy Soldiers HD moeten nog tot 30 september wachten

De vrolijke speelgoedsoldaten van Toy Soldiers moeten nog wat langer in de loopgraven wachten. Via Twitter is namelijk bekend geworden dat de nieuwe HD-versie een paar weken is uitgesteld. Toy Soldiers HD zal verschijnen op 30 september voor de pc (Steam), Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

In deze vernieuwde versie heeft ontwikkelaar Accelerate Games de nodige optimalisaties verwerkt. Uiteraard zijn de graphics aangepakt en nog fraaier gemaakt, maar ook heeft men verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gameplay. Zowel de singleplayer als de multiplayer moet nu nog soepeler spelen. Verder bevat Toy Soldiers HD alle eerder verschenen DLC. Het ontwikkelteam belooft echter ook geheel nieuwe content, speciaal voor deze versie.

In 2010 verscheen Toy Soldiers op Xbox LIVE Arcade. Het bleek een verrassende game met actie en strategie. Zoals de naam al doet vermoeden, maken speelgoedsoldaten in dit spel de dienst uit. Naast de charmante uitstraling had de game volop strategische diepgang, solide gevechten en een bijzondere setting binnen de Eerste Wereldoorlog.

Vorig jaar werd al Toy Soldiers 2: Finest Hour aangekondigd. Een vervolg dat zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Dit nieuwe deel is nog wel een tijdje in ontwikkeling.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Ik krijg even een flashback naar die franchise Army Men op de PS1 en PS2. Dat waren nog een slechte games zeg. Toy Soldiers heeft er waarschijnlijk (en hopelijk) weinig mee te maken en het zal ongetwijfeld duizende malen leuker zijn.