Toy Soldiers HD verschijnt 9 september voor pc en consoles

In 2010 verscheen op Xbox LIVE Arcade een verrassende game met actie en strategie: Toy Soldiers. Zoals de naam al doet vermoeden, maken speelgoedsoldaten in dit spel de dienst uit. Naast de charmante uitstraling had de game volop strategische diepgang, solide gevechten en een bijzondere setting binnen de Eerste Wereldoorlog.

Vorig jaar werd al Toy Soldiers 2: Finest Hour aangekondigd. Een vervolg dat zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Dit nieuwe deel is nog wel een tijdje in ontwikkeling. Als opwarmertje voor dit nieuwe deel verschijnt het origineel binnenkort in een heuse HD uitvoering. Toy Soldiers HD is namelijk vanaf 9 september beschikbaar voor de pc (Steam), Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

In deze vernieuwde versie heeft ontwikkelaar Accelerate Games de nodige optimalisaties verwerkt. Uiteraard zijn de graphics aangepakt en nog fraaier gemaakt, maar ook heeft men verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gameplay. Zowel de singleplayer als de multiplayer moet nu nog soepeler spelen. Verder bevat Toy Soldiers HD alle eerder verschenen DLC. Het ontwikkelteam belooft echter ook geheel nieuwe content, speciaal voor deze versie.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.