Nieuwe game van PUBG wordt saai

Brendan Greene kennen de meeste gamers vooral als PlayerUnknown en hij is inderdaad verantwoordelijk voor die game die zijn naam draagt. Inmiddels heeft hij een nieuwe studio opgericht en is hij bezig met Project Artemis. Dit moet uiteindelijk een MMO worden met een spelwereld groter dan we ooit hebben gezien in een game. Dit alles zal beginnen met de release van Prologue, een wereld van 64km bij 64km vol Europese bossen. Daarna zal dit worden uitgebouwd.

Maar in een interview met GamesBeat heeft Greene te kennen gegeven dat Prologue voor veel spelers best saai zal zijn, omdat je simpelweg moet overleven, zonder dat er al teveel actie op het scherm te zien zal zijn (via VGC):

“I think it’ll be quite boring. Light fires, board up windows, keep yourself warm against the constant storm where cold weather will knock you out. But again, it’s more to show a consistent world with logical points on it where you can do things, and this is systemic gameplay.”

We moeten Prologue dan ook meer zien als het concept voor wat uiteindelijk Artemis zal worden.

Wij zijn benieuwd!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.