Firaxis komt met Marvel’s Midnight Suns

Er gingen al langer geruchten dat ontwikkelaar Firaxis (XCOM) bezig was met een game in het Marvel-universum. Dit is nu bevestigd middels onderstaande trailer.

In de game ga je een eigen superheld maken en deze gaat vriendschappen sluiten met verschillende Avengers, X-men, Runaways en nog meer personages van Marvel. Je gaat de strijd aan tegen de moeder van alle demonen: Lilith, nadat deze eeuwen in slaap was. Zij wil haar kwaadaardige meester Chthon later terugkeren en jij moet dat stoppen. Er wordt gesproken over een tactische RPG en we gaan er dan ook van uit dat de gameplay overeen komt met XCOM. Dit weten we pas zeker op 1 september, als er voor het eerste gameplay getoond gaat worden.

Marvel’s Midnight Suns moet in maart 2022 verschijnen voor de Xboxen, PlayStations, Nintendo Switch en de pc.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    ChielB's avatar

    Ben heel benieuwd! 🙂

  2.   
    Aepollo's avatar

    Was even bang dat het de zoveelste mobile game ging worden, maar toch nog blij verrast. Benieuwd naar de gameplay binnenkort 🙂