Mogelijk eigen helden in Marvel XCOM

We gaan praten over een nog niet aangekondigde functie in een nog niet aangekondigde game. Maar als mensen dingen zeggen te weten, dan luisteren we graag. Eerder gingen al geruchten dat ontwikkelaar Fixaxis bezig is met een XCOM-achtige game in het Marvel-universum. Michiel blij, wij blij, maar nu zegt Jeff Grubb van Giant Bomb dat het mogelijk zal zijn om je eigen superhelden te maken in het spel. Sterker nog, de beste man beweert dat er helemaal geen Marvel-helden aanwezig zullen zijn in de game, je mag alles zelf bedenken (via VGC):

“The reason that it might still be [considered] a new property even though it’s a Marvel thing is that… this is not going to pick up any existing franchise in the [Marvel Cinematic Universe], it’s not even going to be existing characters. So it’s not going to have any existing MCU characters, but it should take place in the wider universe.”

De nog niet aangekondigde feature van de nog niet aangekondigde game wordt mogelijk getoond tijdens de nog niet aangekondigde persconferentie tijdens Gamescom. Op welke platformen de nog niet aangekondigde game verschijnt is nog niet aangekondigd.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.