Ghostwire: Tokyo haalt release oktober niet

Oh nee, weer een slachtoffer van de pandemie! Ditmaal is het de releasewindow van Ghostwire: Tokyo die te lijden heeft onder het c-woord. Tango Gameworks, bekend van onder andere de The Evil Within-games, geeft aan dat de game niet klaar is voor release deze oktober.

Het bedrijf wil heel graag dat alle gamers de game in (gedesinfecteerde) handen heeft, maar moet tegelijkertijd wel de gezondheid van hun werknemers kunnen garanderen. Momenteel schijnt dat toch nogal een kwestie te zijn, aangezien Japan nog steeds gebukt gaat onder de pandemie. Vandaar dat het bedrijf wat meer tijd en geduld vraagt van fans.

De release window is veranderd van ‘oktober 2021’ naar ‘early 2022’. Het is dus nog even afwachten tot we een precieze datum hebben waar we naar uit kunnen kijken. Verwacht wordt wel we binnenkort meer zien van deze nog ietwat mysterieuze titel.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.