S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl gameplay trailer en releasedatum

Tijdens het E3-feestje van Xbox en Bethesda was er ook ruimte voor ontwikkelaar GSC Game World. Fans weten dan al voldoende, want het was inderdaad tijd voor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl! Onderaan dit bericht de fraaie nieuwe trailer die men met de wereld heeft gedeeld.

Verder kregen we ook eindelijk te horen hoe lang we nog moeten wachten op dit vervolg op S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. De releasedatum van STALKER 2 is nu geprikt op 28 april 2022. Nog even geduld dus, maar we hebben in elk geval een datum om naar uit te kijken.

De game zal volgend jaar april verschijnen voor de pc en Xbox-consoles. Fans met een PlayStation vissen dus voorlopig achter het spreekwoordelijke net. Microsoft heeft een Tikkie gestuurd naar GSC Game World om hun game tijdelijk exclusief te houden voor Xbox. Hoe lang deze deal duurt is niet bekend, maar de kans is groot dat het zeker wel een jaar zal zijn.

 

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-848464517's avatar

    Must have game, en day one op game pass 🙂