STALKER 2 laat zich voor het eerst zien met screenshot

STALKER 2 screenshot

Bijna twee jaar geleden kwam de aankondiging van STALKER 2. Ontwikkelaar GSC Game World leek wel erg vroeg te zijn met het onthullen van de game, al deed men dat vanwege de zoektocht naar een uitgever. Vorig jaar kreeg STALKER 2 alvast een nieuwe website en inmiddels kunnen we ook van een eerste screenshot genieten.

GSC Game World heeft via Twitter de eerste afbeelding gedeeld van dit langverwachte vervolg op STALKER. Het is uiteraard slechts één afbeelding, maar de sfeer van STALKER lijkt al goed zichtbaar.

Tijdens de onthulling in 2018 sprak men van een release in 2021. Het is nog onduidelijk of STALKER 2 nog altijd op koers ligt om volgend jaar te verschijnen. In elk geval is het delen van een eerste screenshot weer een teken van leven en de ontwikkelaar belooft om in 2020 in elk geval met meer informatie te komen.

 1.   
  Patrick Meurs's avatar

  Ik snap dat men intussen iets moet laten zien om enig teken van leven te geven, maar ik had meer verwacht dan een “screenshot” als deze. Dit heeft meer weg van artwork als je het mij vraagt.

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is inderdaad geen echt in-game screenshot. Maar met een release “ergens in 2021” snap ik wel dat ze rustig aan doen met vrijgeven van concrete elementen.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  geen vertrouwen meer in stalker die werd keer op keer uitgesteld nu zal je zien dag een maand voor de release weer de hele shit zooi word uitgesteld nee ben zowiezo al jaren mn intresse kwijt in deze game

 4.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: je hebt gelijk.