Leven op platteland: nieuwe Sims 4 uitbreiding Landelijk Leven

Alhoewel men waarschijnlijk nog niet is bijgekomen van de release van het laatste game pack dat ons de carrière Interieurdesigner gaf, komt EA vrij onverwachts alweer met de volgende aankondiging. Vandaag om 17:00 werd er een trailer gepost van de nieuwe uitbreiding. Deze zomer zoeken we massaal het platteland op met de uitbreiding Landelijk Leven (Cottage Living).

In de trailer zien we enkele aspecten waar de die-hard Sims-community al langer om vraagt: Nieuwe dieren en een uitbreiding van het tuinieren. Lama’s, kippen, koeien en konijntjes zijn zo te zien volop aanwezig in het nieuwe uitbreidingspakket. Het enige dier dat niet uitgenodigd is op het feest is het paard. Maar ja, gelukkig kunnen we altijd nog een bezoekje brengen aan Appaloosa Plains uit de Sims 3: Beestenbende. Wel nieuwsgierig geworden? Check dan hieronder de trailer.

De nieuwe uitbreiding komt op 22 juli naar alle platformen. Vroege kopers van het pakket krijgen wat in-game extraatjes. Weten of het pakket wat voor jou is? Check dan omstreeks de release van deze uitbreiding GN voor de review.

  1.   
    RLXTR's avatar

    “Alhoewel men waarschijnlijk nog niet is bijgekomen van de release van het laatste game pack dat ons de carrière Interieurdesigner gaf…” XD