Sony Bend van Days Gone bezig met nieuwe game

Eerste leek het erop dat Sony Bend permanent gedegradeerd zou worden tot een ondersteunende studio voor de Uncharted-games. Dit lijkt nu van de baan, maar hoewel de studio het liefst Days Gone 2 zou maken, is dat wél van de baan. Maar dat is natuurlijk allemaal de schuld van ons als gamer, aldus de huilie huilie schrijver van de game: John Garvin.

Maar goed, het ondersteunende werk gaat er niet komen. Grote PlayStation Studios-baas Herman Hulst laat via het PlayStation Blog weten dat ze met een volledig nieuwe game bezig zijn (via VG247):

“And you know, Bend Studio is working on a very exciting new IP that they’re very, very passionate about.

They’re building on the deep open-world systems that they developed with Days Gone. So I’m really happy for Bend Studio.”

We zijn blij voor de mannen en vrouwen van Bend! Maar onthou lieve gamer, mocht de game straks matig zijn, alsnog kopen he! Anders krijg je weer de schuld van tegenvallende resultaten!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Die producer durft zeg, wat n brutale vent. Ja ik vond days gone geweldig en heb er volle pot voor betaald. Maar ga niet lopen janken als anderen dat niet doen en wees kritisch naar jezelf.