Fortnite-kindertjes verstoren rechtszaak Apple vs. Epic

Fortnite, leuk voor oud maar ook de allerkleinsten en die laten vaak van zich horen op het interwebs. Vandaag is de rechtszaak tussen Epic en Apple (over percentages rijk, rijker, rijkst etc.) van start gegaan en in de Verenigde Staten is het mogelijk om mee te luisteren met het hele gebeuren. Echter, de rechtbank faalde en het lukte ze twintig minuten lang niet om het hele gebeuren te muten. Het gevolg? 200 kinderen die dingen schreeuwde als “free Fortnite” en “bring back Fortnite please”, maar ook reclame maakte voor Youtube-kanalen en platen van Travis Scott afspeelde (via The Verge).

Epic Games heeft eerder een PR-bureau ingehuurd voor 300.000 dollar om Project Liberty in het leven te roepen. Dit met het doel om de kindertjes te mobiliseren en te doen laten denken dat Epic Games daadwerkelijk slachtoffer is. Een slachtoffer die in 2020 444 miljoen dollar heeft verdiend met V-bucks. Ach gossie, gossie, gossie.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.