Eindelijk gameplaybeelden van Lord of the Rings: Gollum

Het is alweer twee jaar geleden dat Lord of the Rings: Gollum werd aangekondigd. Sinds dat moment bleef het lang stil rondom de game, tot januari jongstleden: toen bleek dat de game niet dit jaar zou verschijnen, maar in 2022. Ondanks dit mindere nieuws is er nu beter nieuws te melden: we hebben de eerste gameplaybeelden!

De beelden werden getoond tijdens de Future Games Show van GamesRadar. De trailer toont Gollum die rondsluipt rondom Mount Doom en een industrieel ogende omgeving die mogelijk in Isengard ligt. Ook zien we dat de titulaire protagonist iets meer gestileerde looks heeft dan we kennen uit de verfilming van Peter Jackson.

Details zijn verder spaarzaam, maar het lijkt erop dat de game zich flink op stealth focust. Wanneer de ringverslaafde hobbit niet rondsluipt, is hij op de vlucht voor wezens die hem in de smiezen hebben, waaronder een flink stel spinnen. De verwachting is dan ook dat Gollums offensieve capaciteit zich beperkt tot hier en daar iemand een steen tegen de harses te rossen, maar dat hij zich in zijn zoektocht naar zijn precious veelal zal hullen in schaduwen.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt volgend jaar voor pc, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Check hieronder de gameplaybeelden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren