TMNT: Shredder’s Revenge aangekondigd en bewijst: 80’s zijn het beste

Hoewel het grootste gedeelte van mijn jeugd zich in de jaren 90 afspeelde kunnen we niet ontkennen, qua cartoons zijn de 80’s gewoon het beste. En ik snap het wel, X-men, Batman Animated, Pokémon, Spider-man, allemaal top, zelfs de bomenknuffelaars van Captain Planet zijn te waarderen. Maar de intro’s van de 80’s-cartoon zijn nog altijd om je vingers bij af te likken.

Lekkere rock, stoere voice-overs, zangers en zangeressen, fighting crime, in a future time, zonder dat er allemaal pedagogen een plasje over hoefden te doen. G.I. Joe’s schoten met scherp! Thundercats, M.A.S.K., Galaxy Rangers, Centurions, Ducktales en in het staartje van de jaren 80 waren daar: De Teenage Mutant Ninja Turtles. Vier gemuteerde schildpadden, onder de bezielende leiding van een stink-rat en altijd in de hoop om een vies vingertje te halen bij razende reporter April O’Neil!

Ontwikkelaar Tribute Games heeft de licentie te pakken en gaat een nieuwe game maken en om die aankondiging kracht bij te zetten hebben ze de oorspronkelijke cartoon-intro nagemaakt! Of nou ja niet zij, daar hebben ze een ander bedrijf voor ingehuurd, maar good job!

Na de trailer krijg je gameplaybeelden te zien en die rocken ook!. Het is overduidelijk gebaseerd op de games uit het (S)NES-tijdperk (in het bijzonder TMNT: Turtles in Time) en al je favoriete helden en antihelden zijn aanwezig! De trailer is om je vieze vingers bij af te likken!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft nog geen releasedatum en moet verschijnen op de consoles en de personal computer.

Was vroeger dan alles beter? Nee. Maar dit wel.

Meer Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  1.   
    JohnnieBoy's avatar

    AWESOME !!!!!!!