Nintendo stoft Legend of Zelda: Skyward Sword af voor release op Switch

We kregen in de Nintendo Direct-presentatie van gisterenavond dan misschien geen updates over de sequel van Breath of the Wild, maar Zelda-fans kregen wel een andere traktatie. De in 2011 uitgebrachte Legend of Zelda: Skyward Sword krijgt een remake.

Alhoewel de grafische kwaliteiten geen oppoetsbeurt gehad lijken te hebben, kent de remaster van deze titel wel enkele andere verbeteringen. Zo wordt de besturing door het gebruik van de Joy-Cons fijner gemaakt, maar is er ook de mogelijkheid om helemaal geen motion controls te gebruiken. De remake van de Skyward Sword, of zoals Nintendo het noemt: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, is vanaf 16 juli te spelen op de Nintendo Switch.

Tot slot wordt er ook nog een speciaal Joy-Con paar uitgebracht om de release van deze remake te vieren, zodat je compleet in stijl kunt genieten van deze titel.

Meer The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  tijn80's avatar

  Klinkt goed. Vond het een leuke game, maar het gebruik van de Wii-controller vond ik maar niets.

 2.   
  Petor's avatar

  @tijn80: Dat is ook de reden dat dit de enige Zelda-game is die ik nooit gespeeld heb. Dat gaat nu dus veranderen, zin in! 🙂

 3.   
  NilsRvC's avatar

  Kan niet wachten! Mijn favoriete LOZ game!