Kinders opgelet! Ook de Master Chief is toegevoegd in Fortnite

Gamersnet is een website die zich richt op een doelgroep van ongeveer 18-40, waarbij we soms verhalen met een knipoog schrijven en meestal wordt dat ook begrepen. Eerder deze week kwam basis- en middelbare schoolgaand Nederland op bezoek voor een snuffelstage bij Gamersnet. Aanleiding was een verhaal over Kratos die zijn intrede heeft gedaan in Fortnite en onze Patrick was daar kritisch over, tot grote ergernis van team Knolpower. Het verhaal is op het moment van schrijven 9.179 keer bekeken en daarmee de top story van deze week! Goed gedaan Patrick! Bedankt kindertjes!

We hebben wéér goed nieuws, want nu is ook The Master Chief toegevoegd en dat is geen overbodige luxe! Inmiddels is bekend dat Halo Infinite pas in de herfst van volgend jaar zal verschijnen en dus moeten fans wel iets om handen hebben om toch te kunnen spelen met John-117!

The Master Chief laat zich niet gratis betasten en je dient 1.500 V-Bucks neer te tellen voor de skin. Ik hoor je denken, slechts 15 euro voor dit prachtige nieuwe uiterlijk? Maar wacht, er is nog meer! Ook is er een pakket met een gravity hammer, een UNSC Pelican en een kleine Warthog te verkrijgen voor een lousy 2.600 V-Bucks; slechts 26 euro! Dit is een aanbieding, want normaal kost dit pakket 4.000 V-Bucks, ofwel 40 euro. Rennerprijs! Kassakoopje! Op = op!

Wees er dus snel bij en plunder zo snel mogelijk die creditcard van pappa en mamma, want voor je het weet gaat moeder overheid zich er weer mee bemoeien! Je mag ook niks meer in dit land!

Mocht je overigens niet weten wat Halo is, wij hebben twee podcasts klaarstaan waar we onze liefde voor die franchise met jullie delen. Oh, een podcast is een soort YouTube-video, maar dan zonder gekochte meningen en schreeuwende puistenkoppies in beeld. Probeer het eens, het is best leuk!

 1.   
  Anoniem-1128403482's avatar

  Hahaha. Love it!

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik vond het als 32 jarige ook een beetje nutteloos Fortnite bashen. Ik hou van humor en snap dat het met een knipoog is, maar dat stukje was nog kinderachtiger dan de mensen die jullie proberen aan te spreken.

  De samenwerkingen zijn best leuk gedaan en het is een simpele vorm van reclame. Overigens is 100 v-bucks niet gelijk aan €1 en zijn die pakketten altijd zo geprijsd alsof het een aanbieding is.
  Aan de ene kant alsnog duur voor een skin, maar als je de makers dan toch wilt steunen dan maar met zo’n aankoop of een battle pass.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Overigens hoop ik niet dat Gamersnet echt deze kant op gaat alsof het onderdeel is van Geenstijl. Veel belachelijk maken in een tekst vol met verkeerde aannames of info.

 4.   
  Anoniem-823631822's avatar

  @fantasyfreak: lijkt de laatste tijd steeds meer op. bijna geen echte nieuwtjes meer en alleen maar ruzie lopen maken in de hoop op een publiek. als trouwe lezer vindt ik het maar niks. tijd om een andere site te zoeken

 5.   
  Anoniem-652872189's avatar

  @Anoniem-823631822:

  Ik vind het juist positief dat de mening van Gamersnet wat meer naar voren komt. Als je een liefde voor games hebt, moet je toch wel kunnen inzien dat ondanks de technische vooruitgang, er ook steeds meer misgaat in de game industrie. Dan heb ik het bijv over de focus op geld ipv het afleveren van een kwalitatief goede game. Of kijk eens naar de winnaar van de game awards vs de winnaar van de public choice …
  Daarnaast laten al die boze comments juist zien wat er oa mis is met de huidige samenleving, ipv andersom.

 6.   
  Anoniem-1589091084's avatar

  “The Master Chief laat zich niet gratis betasten en je dient 1.500 V-Bucks neer te tellen voor de skin. Ik hoor je denken, slechts 15 euro voor dit prachtige nieuwe uiterlijk? Maar wacht, er is nog meer! Ook is er een pakket met een gravity hammer, een UNSC Pelican en een kleine Warthog te verkrijgen voor een lousy 2.600 V-Bucks; slechts 26 euro! Dit is een aanbieding, want normaal kost dit pakket 4.000 V-Bucks, ofwel 40 euro. Rennerprijs! Kassakoopje! Op = op!”

  ‘For the low low price of one whole game, you can get 4 parts out of dozens from one whole franchise you can buy for 30 euro’

 7.   
  Anoniem-1589091084's avatar

  Ah, maar 40 euro voor 4 onderdelen van een spel waarvan je bijna de hele franchise voor 30 euro koopt.

  Wel beetje zonde dat de trots van het nieuws een beetje weg is en de lunchtip steeds meer een lunchdag of lunchweek wordt

 8.   
  fantasyfreak's avatar

  Hele pakket is zoals altijd 2600 v-bucks. Die pakketten zijn nooit 4000 maar dat staat er gewoon alsof het een aanbieding is.
  Je koopt er 2800 voor €19,99 en niet €26 of €40 en je hebt nog wat v-bucks over.

  De 1 koopt er een game voor, de ander speelt vooral Fortnite en geeft z’n geld een keer uit aan wat cosmetics en de ander betaald per maand wat geld om wat mensen langer te horen praten in een podcast. Laten we ieder nou zelf laten bepalen waar die zijn/haar geld aan uit geeft?!

 9.   
  BozeBever's avatar

  Waar het vorige week Patrick was, gaat nu Peter de mist in met als gemene deler dat het een stuk is over een game die ze niet ligt, en dus de playerbase maar afkraken. Journalistiek als kunst/ambacht is de laatste jaren al een onderwerp ter discussie, maar dit draagt niet bij aan een verbetering ervan. No hard feelings.

  Het is niet zo dat jullie geen mening mogen hebben, daarvoor is een opiniestuk uitermate geschikt mits met goede onderbouwing, maar dit slaat als een tang op een varken. Als een *** op een drumstel.

  Maar fijn dat je deze 30-jarige gamer met 31 jaar ervaring in team knol-zet. Ik zet hem op mijn CV.

  On-Topic. Leuk om te zien dat twee ogenschijnlijk niet-verenigbare werelden, die van Halo en die van Fortnite, zo bij elkaar worden gebracht! Vind ik het passen, mwoah, misschien niet, maar Fornite heeft de afgelopen jaren al laten zien erg flexibel te zijn met dit soort uitstapjes. De prijs is mij om het even, bij een free-to-play is het wat de gek er voor geeft… prima toch?