The Last of Us: part 2 vandaag 29 euro bij Mediamarkt

Heb je thuis nog geen exemplaar liggen van The Last of us: Part 2? Sla dan nu je slag bij de Mediamarkt! De game is momenteel de dagdeal van de winkel.

Soms, heel soms, verlang ik nog wel eens naar de dagen waarin games nog regelmatig in de uitverkoop waren bij de Mediamarkt. Tegenwoordig is een (goede) game-aanbieding bij de Duitse elektronicagigant nogal schaars. Des te meer reden om The Last of us: Part 2 vandaag in je winkelmandje te gooien als je deze PlayStation exclusive nog niet bezit. Let op: Deze aanbieding is alleen vandaag geldig voor zowel de gewone editie als de standard plus-editie.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Voor die prijs toch maar even besteld. Tijdens mijn weekje vakantie uitspelen en inleveren bij de Cex

 2.   
  mmx's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: gelijk heb je dit is goedkoop ik heb de hoofdprijs nog betaald5

 3.   
  rolf1977's avatar

  Zeker de moeite waard. Geweldig spel.

 4.   
  JohnnieBoy's avatar

  Moet ik hier nog op reageren? Die troep speel ik nog niet al werd ik er fors voor betaald.

 5.   
  Hukertoo97's avatar

  Balen, ben te laat. 🙁

 6.   
  Mieke Schoester's avatar

  @JohnnieBoy: je hoeft hier helemaal niet op te reageren als je deze ‘troep’ niet wilt spelen. Andere mensen vinden dit wellicht wel interessant, dus laten we het leuk houden

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  Mooie deal, Maar het kon beter.

  Hij was namelijk laatst bij gamemania voor 19,- te koop.

  Heb de game zelf op release gespeeld. [Dus ook volle mep betaald] Maar voor de naughty dog games betaal ik ze graag. Die hebben altijd goede/mooie games.

  Voor mij zouden hun als enige een system seller kunnen bezorgen als ze bijv. met nieuwe reeks uncharted of soortgelijke avonturen game zouden komen die enkel op next gen speelbaar is.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  @JohnnieBoy: Het verhaal is pure aids, dat weten we allemaal. Maar als je er met die lage verwachtingen in gaat en je puur focust op het in elkaar beuken van vijanden en het stukje stealth en verkenning wat er bij komt is het best aardig om een keer door te spelen. Ik snap je helemaal, maar als je er zo over denkt moet je het niet de aandacht geven die het niet verdient