Season 6 Call of Duty: Modern Warfare en Warzone gestart

Gisteren is het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone van start gegaan, met een nieuw fast-travel systeem voor Warzone, nieuwe operators, mappen en spelmodi. De volledige lijst met toevoegingen en verbeteringen zijn vindbaar op de Call of Duty blog, maar de belangrijkste toevoegingen hebben we hieronder voor je klaar staan. De update is zo’n 57 GB / 26 GB groot voor pc (afhankelijk of je Modern Warfare bezit), 19 GB op de PlayStation 4 en 23 GB op de Xbox One.

In Warzone is er een metro toegevoegd waarmee spelers snel kunnen reizen tussen belangrijke punten op de map. De metro stopt zodra er aan boord wordt gevochten en zal sowieso niet verder rijden dan de safe zone. Verder bevat Warzone nu de Armored Royale Mode waarin elk team een truck met een turret erop krijgt. Zodra de truck kapot is komt het team niet opnieuw tot leven. Het laatste team die de slag overleeft wint de match, zowel met als zonder truck.

Ook is de supply crate rotatie aangepast en kunnen spelers kiezen uit zes common, tien uncommon, dertien rare, achtien epic en vierentwintig legendary items vinden. Verder kunnen spelers nieuwe War tracks oppakken als gratis tier in de nieuwe battle pass.

In Modern Warfare zijn diverse nieuwe mappen toegevoegd en dit zijn: Station, een Gunfight map in een verlaten treinstation gevuld met oude legerwagens, Broadcast, gebaseerd op de bekende missie in en om het tv-station in Call of Duty 4: Modern Warfare, Tank Factory, een map die zich aanpast aan de hoeveelheid mensen in de lobby en tot slot Verdansk Riverside, een map die zich afspeelt in een buitenwijk vlakbij de bevroren Gora River. Hiermee komt een stukje Verdansk voor het eerst richting de multiplayer.

Zodra je de battle pass aanschaft krijg je Farah als nieuwe operator, een XP boost, de Poloski skin en de Gilded Arm als blueprint. Nieuwe wapens zijn er in de vorm van de SP-R208 marksman rifle en de 9×39 suppressed AS-VAL assault rifle.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren