Inhoud PlayStation 5 verpakking gelekt

Het gaat virtueel stormen de komende tijd, want nu Microsoft zijn consoles uit de doeken heeft gedaan, inclusief prijs en releasedatum; zal Sony snel volgen. Natuurlijk krijgen we aanstaande woensdag een nieuw evenement, maar nu is de inhoud van de PlayStation 5-verpakking opgedoken. Wat zit er allemaal in de doos? Via een distributeur uit Hong Kong zijn onderstaande gegevens met de wereld gedeeld.

Het laat zien dat er geen verschil is tussen de reguliere console en de digitale versie. Beide versies bevatten een DualSense controller, voeding, houder, 825GB SSD, HDMI-kabel, USB-kabel, instructieboekjes en de game Astro’s Playroom.

Kom aanstaande woensdag vooral naar Gamersnet, want dan kun je hier de PlayStation 5 Showcase volgen. Daar krijgen we ongetwijfeld de prijs en de releasedatum te horen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven, gebruik hiervoor de links bovenaan de pagina

 1.   
  MaTriXX's avatar

  825GB, nou toe maar.

 2.   
  mmx's avatar

  Toch een flinke ssd ,mooi hoor

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Blijf het een raar getal vinden 825gb voor de Sade, hoezo kan niet gewoon netjets worden afgerond naar de 1tb.
  Ja ik weet je heb nooit die volledige 1tb, ligt er aan welke berekening je toepast en hoeveel OS in neemt. Maar 825gb blijf maar apart vinden.

 4.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: misschien is het de te gebruiken ruimte die overblijft na de software installatie van Sony zelf dan is het toch nog een giga ssd ,waar of niet?

 5.   
  tijn80's avatar

  Een HDMI-kabel?!? Maak me gek!

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  @mmx:
  ik snap je punt. Maar dan had ik alsnog gewoon 1 TB er neer gezet. [daar lieg je dan toch ook niet verder om]
  Hoe dat precies zit weet ik niet.. Maar ben t wel met rijstekorrel eens. 1TB zou toch wel de basis moeten zijn. Geheugen heb je nooit teveel.

  We zullen zien wat ze woensdag te melden hebben 😀

 7.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: ik ben benieuwd en ben het zeker met jullie eens over 1TB dat is gewoon waar. Nu is het wachten op de aftrap woensdag ik heb ook gelezen doordat de xdoosx prijzen al bekend zijn Sony ook aan het bijstellen daar ben ik benieuwd naar.

 8.   
  RLXTR's avatar

  @tijn80: Een system seller. Precies wat ik altijd al wilde hebben!