Splinter Cell krijgt animatieserie op Netflix

Variety heeft naar buiten gebracht dat Netflix en Ubisoft bezig zijn met een animatieserie omtrent Splinter Cell. Het moet een anime worden en misschien belangrijker is wel dat de schrijven achter John Wink, Derek Kolstad, ook het verhaal van deze serie zal vertolken. De bedoeling is dat ze de essentie van de games gaan vertalen naar een serie.

Veel meer informatie is er niet naar buiten gebracht, maar er schijnt ook een film in de maak te zijn, waarbij Tom Hardy in de rol van Sam Fisher moet kruipen. Of dit echt gaat gebeuren is nog maar de vraag, want voor een project als Uncharted heeft het ook jaren geduurd voordat het filmen begon.

Natuurlijk zijn dit soort projecten leuk, maar wij willen natuurlijk het liefste een nieuwe game zien, want het is alweer zeven jaar geleden dat Splinter Cell Blacklist verscheen. Wil je met ons terugdenken aan de reeks? Beluister vooral de Gamersnet Fanzone over Splinter Cell!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Er zijn sterke geruchten, en eigenlijk al (meer in de zin) onofficieel bevestigd door de voice acteur van Sam dat 2021 een nieuwe Splinter Cell game zal komen.

  2.   
    DB Ries's avatar

    Ik verlang naar de oude SC.