Schattige dino theme park sim Parkasaurus volgende maand uit Steam Early Access

Jurassic World wat te heftig en Dinobabies wat te koddig? Ontwikkelaar Washbear Studio lijkt voor de gulden middenweg te gaan met hun schattige dinosaurus theme park sim Parkasaurus. Deze simulatie-game is al sinds eind 2018 te vinden via Steam Early Access, maar ook dat tijdperk is bijna voorbij. Volgens de makers gaat Parkasaurus volgende maand Early Access verlaten en komt er een volwaardige versie 1.0 release op 13 augustus.

Sinds de start eind 2018 heeft Parkasaurus de nodige updates gekregen met nieuwe features en andere optimalisaties. Het resultaat is een luchtige, maar tevens diepgaande variant op de klassieke theme park-games. Aan jou de taak om een succesvol dino-park op te zetten. Zorg voor personeel, de juiste dino’s, attracties, winkeltjes, goede prijzen en vooral blije bezoekers. Door onderzoek te doen kan je steeds meer mogelijkheden vrijspelen.

Uiteraard zal je vooral bezig zijn met het beheren van alle dino’s en het creëren van prachtige terreinen om ze goed tot hun recht te laten komen. Ook alle dinosaurussen hebben zo hun behoeften om tevreden te blijven. Je wilt toch niet dat ze uit onvrede proberen om de bezoekers aan te vallen…? Nieuwe dino’s kan je ontdekken door groepjes wetenschappers terug in de tijd te sturen. Via een mini-game om fossielen te verzamelen kan je zo steeds nieuwe exemplaren ontdekken en beschikbaar maken voor jouw park.

Parkasaurus versie 1.0 bevat straks naast een vrije sandbox modus ook een uitgebreide campaign vol met missies. Daarnaast belooft Washbear Studio nog nieuwe spelmodi, meer dino’s en heel veel nieuwe design features voor je park. Meer details worden binnenkort nog bekendgemaakt.

Parkasaurus is straks beschikbaar via Steam. De game krijgt een prijskaartje van 20,99 euro, maar er zal een 20% early bird korting zijn tijdens de launch.

Meer Parkasaurus

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren