Mafia: Definitive Edition met een maand uitgesteld

Middels een persbericht hebben Hangar 13 en 2K Games naar buiten gebracht dat de release van Mafia: Definitive Edition met een maandje is uitgesteld. Reden hiervoor zijn de moeilijke omstandigheden in deze coronacrisis.

“Hoewel we de release oorspronkelijk een maand eerder op 28 augustus gepland hadden, is het door de voortdurende wereldwijde COVID-19 pandemie een behoorlijke uitdaging gebleken om alles voor die datum in gereedheid te hebben. Het laatste wat we willen is dat de kwaliteit van de game hierdoor in gevaar komt .Vanaf het begin was dit een project waar onze passie lag. Veel van onze ontwikkelaars hebben meegewerkt aan de originele Mafia, en we zijn allemaal toegewijd om een vernieuwde versie te maken die deze tijdloze klassieker waard is. We waarderen jullie geduld en begrip, terwijl we er alles aan doen om van Mafia: Definitive Edition het beste van het beste te maken voor onze fans wereldwijd.”

Wel is naar buiten gebracht dat op 22 juli voor het eerst gameplay zal worden getoond, al kun je via onderstaande video al wat bewegende beelden bekijken:

Mafia: Definitive Edition verschijnt nu op 25 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Eerder zijn we al aan de slag gegaan met Mafia 2: Definitive Edition, check gerust de review voor onze bevindingen.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Wordt weer druk einde van het jaar.

 2.   
  BozeBever's avatar

  Developers: We gaan het niet redden! Te hoge werkdruk. Te laag Salaris.
  Uitgever: Help! Doe iets! Begin te bewegen!
  PR-Afdeling: Trek de Corona-kaart!

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  Jammer, ik begrijp niet waarom het nu weer word uitgesteld. 🙁 Maja snap het opzich wel.