Schiet plaatjes van Pokémon in New Pokémon Snap

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie van vanmiddag is een gouwe ouwe titel afgestoft door The Pokémon Company: New Pokémon Snap wordt in een nieuw jasje gestoken. De titel is een spin-off, gebaseerd op de originele, klassieke titel van de Nintendo 64.

In New Pokémon Snap is het, zoals bij elke Pokémon-game, de bedoeling om je PokéDex te vullen. Dit keer niet door het vangen van de beestjes, maar door foto’s van ze te maken in hun natuurlijke habitat. In de game zijn er verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld stranden en jungles, waar je de beestjes tegen het lijf loopt. Tijdens je encounter met de beestjes krijg je “nieuwe, nog nooit eerder geziene uitdrukkingen en gedragingen te zien” van de Pokémon. Wat dit precies inhoudt moeten we nog even afwachten. Misschien zien we Pikachu wel met een pika-chick in bed liggen, allebei met een sigaret op de lip. Je weet het niet!

Een releasedatum is nog niet gegeven. Het blijft nog even afwachten voordat je dus plaatjes kunt schieten van je favoriete Pokémon. In de tussentijd kun je wel aan de slag met de vandaag uitgebrachte Pokémon Shield & Sworld-dlc of kun je meedoen aan het virtuele Pokémon GO Fest van dit jaar.

  1.   
    Sander Klijn's avatar

    Oh snap!