Serial Cleaner krijgt een vervolg en heet simpelweg Serial Cleaners

Soms krijg je gewoon zin om even schoon te maken. Ik weet het, niet vaak, maar soms. Het Poolse iFun4All – welke inmiddels is omgedoopt tot Draw Distance – liet ons in 2017 al andermans dooie zooi opruimen in het jaren ’80 gestijlde Serial Cleaner, waarin je vrij letterlijk bloed aan je handen krijgt omdat je constant opdracht krijgt om een plaats delict op te ruimen zonder dat de politie het merkt. Omdat er in de jaren ’90 ook genoeg gemoord werd, is het tijd voor een vervolg.

Heel creatief is de titel van deze sequel niet, maar wie boeit dat. Serial Cleaners laat je gewoon weer lijken sjouwen en bewijs wegmoffelen, al is het deze keer in een iets moderner jasje. Niet veel, maar wel iets. Mocht je benieuwd zijn naar dat jasje, check dan de aankondigingstrailer hieronder.

Serial Cleaners zal helaas deze zomerschoonmaak niet meer gaan meemaken, maar volgend jaar moet de game op pc en consoles verschijnen. Of daar de Xbox Series X en de PlayStation 5 bij inbegrepen zijn, dat laat Draw Distance nog even in het midden.

Meer Serial Cleaners

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren