Call of Duty: WWII is gratis game van juni bij PlayStation Plus

Sony hangt de feestslingers op met het vieren van de jaarlijkse State of Play. Naast allemaal aanbiedingen en showcases, maakt Sony ook alvast ander nieuws bekend. Namelijk één van de gratis games die we volgende maand kunnen verwachten.

PlayStation maakt bekend via hun social media kanalen dat een van de gratis games van juni de Call of Duty van drie jaar geleden is. Het gaat hier om Call of Duty: WWII. Eerlijk is eerlijk: Misschien niet een van de beste Call of Duty’s, maar laten we in ieder geval dankbaar zijn voor de verbetering ten opzichte van de games van deze maand.

De games van mei vielen bij de trouwe PlayStation-fans niet bepaald in goede aarde. Blijkbaar is er momenteel niet veel animo voor het verbouwen van gewasjes of het bouwen van grote steden. We hopen voor Sony dat het afknallen van nazi’s beter in de smaak valt bij de gamers.

De tweede gratis game van volgende maand wordt later deze week bekendgemaakt door PlayStation. Zodra deze bekend is, lees je het natuurlijk bij je vrienden van GN! 😉

 1.   
  rolf1977's avatar

  Benieuwd wat de andere helft zal zijn. Deze had ik al. Maar ja, je kan niet alles hebben.

 2.   
  nanathan's avatar

  Mei was echt wel een familie editie. Ik ben wel blij met COD:WW2 maar ik denk dat er ook velen dit spel al zullen hebben.
  Ik kijk uit naar de aankondiging van het 2de gratis game, al verwacht ik hier niet te veel van.
  Hoop doet leven !

 3.   
  rolf1977's avatar

  @nanathan: hoorde net battlefront 2 (?) !