Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van mei

Sony heeft een sterke boodschap voor mensen met een PlayStation Plus-abonnement: (ver)Bouwen! De games van mei 2020 zijn bekendgemaakt en we kunnen in ieder geval stellen dat liefhebbers van het simulatie-genre een goede maand tegemoet gaan.

Volgende maand staan namelijk Farming Simulator 19 en Cities: Skylines op het virtuele menu. Dit maakte Sony bekend via PlayStation Blog. Gamers die stiekem altijd al een andere carrière hadden willen hebben, kunnen in mei deze games binnenhalen om zich toch een boer of burgemeester te wanen. De games van mei zijn beschikbaar vanaf dinsdag 5 mei tot maandag 1 juni.

Vergeet ook zeker niet om de gratis games van april nog binnen te halen. Ga op avontuur met Nathan Drake in Uncharted 4: A Thief’s End of stap in je racewagen in DiRT Rally 2.0. Beide games zijn absoluut de moeite waard!

 1.   
  GamerJaime's avatar

  Vind dit een onwijs teleurstellende line up. Vooral ook nog eens nadat er eerder een lek naar buiten kwam dat Dark Souls 1 Remastered en Dying Light de games van Mei zouden worden….. En dan krijg je nu dit??! Lol! Hopelijk is de line up van Juni weer wat beter.

 2.   
  RLXTR's avatar

  Best gezapige titels zeg… Cities is best geinig, maar die heb ik jaren geleden al zat gespeeld op de pc.
  Maar goed, wat maakt het ook eigenlijk uit welke games ik in mijn bibliotheek erbij zet terwijl ik me verder toch volledig stort op red dead online.