Olav Mol voorziet F1 2020 van Nederlands commentaar

Een leuke first voor Nederlandse Formule 1-fans: Voor het eerst is er Nederlands commentaar te vinden in een F1-game. Olav Mol, Ziggo’s commentator van de Nederlandse Formule 1, neemt deze rol op zich in de game F1 2020.

Olav Mol is al een echte veteraan in het vak en heeft inmiddels al meer dan 500 Grand Prix’s voorzien van zijn commentaar. Hierdoor was het dan ook ondenkbaar dat iemand anders deze commentators-plek in zou vullen. Mol zegt zelf het een eer te vinden om deel te mogen uitmaken van ’s werelds grootste race-game.

Een ander Nederlandse tintje, naast de aanwezigheid van Verstappen, in F1 2020 is natuurlijk de Grand Prix van Zandvoort. De F1-coureurs hebben dit seizoen nog geen centimeter gereden over het circuit (of elk andere circuit, trouwens), maar op 10 juli kan jij alvast aan de slag met het vernieuwde Zandvoort. Op die datum wordt F1 2020 namelijk uitgebracht. Bekijk hier de recente gameplay beelden die naar buiten zijn gebracht door Codemasters!

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Hopelijk doet ie het wat overtuigender dan Crofty. Op Sky schreeuwt ie altijd veel meer dan in de game, zeer onrealismies