Console-spelers Call of Duty: Warzone verzetten zich tegen crossplay

Crossplay kan heel erg leuk zijn, maar vaak ook een enorme ergernis. In Call of Duty: Warzone is het mogelijk om Battle Royale en Plunder te spelen met spelers van verschillende platformen, maar console-spelers zijn niet echt meer de te spreken over de crossplay-functionaliteit. De reden is heel simpel; de game zit bomvol pc-cheaters. De hoeveelheid cheaters in de game is zó groot dat console-spelers als tijdelijke oplossing de crossplay-functie zelf maar uitzetten.

Vorige week liet Infinity Ward weten dat ze tot nu toe al ruim 70.000 accounts hebben verbannen. Het bedrijf voert een ‘zero tolerance’-beleid tegen cheaters in Warzone. Helaas blijkt dit voor de console-spelers niet genoeg en zij zijn over het algemeen niet echt bekend met de problemen die pc-gamers ervaren als er een cheater in de match aanwezig is.

Met meer dan 50 miljoen spelers is het onmogelijk om álle cheaters te weren uit een gratis game, maar Infinity Ward lijkt er in ieder geval wel van alles aan te doen. Ben jij al een cheater tegengekomen en wat vond je hier van? Laat het ons gerust weten in de reacties!

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Er is toch de mogelijkheid om Crossplay uit te zetten als speler? Dan zie ik het probleem niet…

  2.   
    Djobba010's avatar

    @Bram_M99: Dus dat.