Releasedatum Ghost of Tsushima bekendgemaakt

Tijdens de Game Awards van vorig jaar stond Ghost of Tsushima voor het laatst in de spotlight. Met prachtig nieuwe beelden werd de zomer van dit jaar als releaseperiode bestempeld. Vandaag heeft ontwikkelaar Sucker Punch de specifieke releasedatum bekendgemaakt met een nieuwe verhaaltrailer.

Op 26 juni kan je in de huid kruipen van Jin Sakai, de protagonist van Ghost of Tsushima. Deze samurai is vanaf zijn jeugd getraind door Shimura, de lord van het eiland Tsushima en vaderfiguur van Jin. De klassieke lessen van een samoerai worden echter door omstandigheden aan de kant geschoven en Sakai doopt zichzelf tot The Ghost.

Ook zien we in de trailer de antagonist van de game, Khotun Kahn. Hij is de leider van het Mongolse leger, die met geweld Japan probeert te veroveren. Voor de rest staat de trailer vol met prachtige beelden om je vingers bij af te likken.

Ook zijn er verschillende speciale edities onthuld van Ghost of Tsushima, die hieronder allemaal te zien zijn. Speciale aandacht voor de collector’s edition die onder andere het masker van Jin bevat en een stoffen kaart van Tsushima. Ook deze edities zijn op 26 juni beschikbaar, exclusief voor de PlayStation 4.

  1.   
    OnOwned's avatar

    Poe die trailer zorgt er wel weer voor dat deze game weer vol op mijn radar staat. Veel Japan-goedheid dit voorjaar met Nioh 2 en deze parel <3

    Overigens komt dat toffe masker uit de Collectors Edition wel goed van pas nu. Stijlvol jezelf beschermen tegen een virusje. Alleen niet heel praktisch.