Platinum Games onthult nieuwe game met codenaam Project G.G.

Platinum Games heeft met trots diens nieuwste project uit de doeken gedaan. Hoewel we voor nu slechts een codenaam hebben – zijnde Project G.G. – is er ook al een dikke trailer verschenen waarin we vast een kleine impressie kunnen opdoen.

De game werd door diens director – Hideki Kamiya – officieel onthuld terwijl Famitsu de eer had om een gesprek met de beste man aan te knopen. In een blog post geeft hij ook aan dat de game nog in een zeer vroeg stadium verkeert en dat we nog wel enkele jaren moeten wachten voordat het eindproduct verschijnt. Desalniettemin willen we je de teaser trailer niet onthouden, dus hier komt ‘ie.

Project G.G. moet uiteindelijk de derde en laatste installatie worden in de zogeheten Hero Trilogy, waarvan Viewtiful Joe en The Wonderful 101 – waarvan de laatstgenoemde dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne een remaster krijgt – de andere twee zijn. In het interview met Famitsu laten Kamiya en producer Atsushi Inaba ook doorschemeren dat Project G.G. ‘hun Ultraman’ moet worden, wat kan betekenen dat de game veer inspiratie zal gaan halen uit de Japanse held Ultraman, of ze willen dat Project G.G. net zo veel impact heeft als het in Japan geliefde Ultraman.

Wat vind jij ervan? Kan je niet wachten top Project G.G. (wat je helaas toch zal moeten) of word je er nog niet een beetje lauw van? Laat het ons weten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren