The Wonderful 101 krijgt remaster dankzij crowdfunding

Gisteren lieten we je weten dat uitgever Platinum Games een mysterieuze website online had gezet omtrent het cijfer vier. Inmiddels is duidelijk dat het gaat om vier aankondigingen, waarvan we de eerste eigenlijk al wel hadden geraden: Een crowdfund-actie om The Wonderful 101 ook naar andere consoles te krijgen.

Afgelopen weekend gingen de geruchten al dat er een Kickstarter-project zou worden gestart om de geliefde Wii U-game ook naar andere consoles te krijgen. Gisteren werden deze geruchten bevestigd toen de ‘nummer één’ van de website van Platinum Games bekend werd gemaakt: “Unite up on Kickstarter and let’s make The Wonderful 101: Remastered a reality!”

Hier werd door fans massaal gehoor aan gegeven. Er was 45,105 euro nodig om deze wens te laten uitkomen. Inmiddels is er meer dan 9 ton opgehaald. Er kan dus met zekerheid gezegd worden dat The Wonderful 101: Remastered er zeker aankomt voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De enthousiastelingen die het project hebben gesteund voor 33 euro of meer kunnen volgens Kickstarter een kopie van de game verwachten omstreeks april.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren