GTA 4 komt terug naar Steam

Vorige maand werd GTA 4 opeens verwijderd vanaf Steam en de reden daarvoor leek duidelijk: Rockstar wil natuurlijk eigen Rockstar Launcher voorrang geven bij eigen titels. Echter, toch gaat de game nu terugkeren richting Steam, maar dan wel in een iets ander jasje. Zo zal de multiplayer niet meer beschikbaar zijn en is ook de connectie met Games for Windows Live niet meer aanwezig.

Ook zullen een aantal radiostations tijdelijk niet meer te horen zijn in de game, waarschijnlijk omdat er opnieuw moet worden onderhandeld over de rechten. Daarnaast wordt de basisgame gekoppeld aan de uitbreidingen van Episodes from Liberty City en deze Complete Edition moet op 19 maart aanstaande verschijnen.

Mocht je dus nog eens dit stukje gamehistorie willen aanschaffen, binnenkort kan het weer via Steam!

 1.   
  Anoniem-1465959360's avatar

  de reden daarvoor leek duidelijk: Rockstar wil natuurlijk eigen Rockstar Launcher voorrang geven bij eigen titels.

  sorry maar dit is niet waar. het is van steam gehaald omdat gfwl niet meer actief is. en zonder dat kan de game niet worden geactiveerd worden.

  dit was een van de zeldzame momenten dat rockstar een product (tijdelijk) uit de digitale schappen haalden omdat ze anders een niet werkende game zouden verkopen.

 2.   
  Anoniem-456525336's avatar

  @Anoniem-1465959360: Idd. Had beter verwacht van Peter >.>

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik zou toch even wat beter inlezen over de reden waarom de game tijdelijk van steam is gehaald. Wat hier staat is namelijk pure onzin.

 4.   
  TylerDurden8's avatar

  Ja heeft niks met rockstar launcher te maken. Komt door games for windows live!!