Kingdom Come: Deliverance gratis op de Epic Games Store

Van kleine indie-titels tot hele Batman-trilogieën, het afgelopen jaar konden we menig game gratis aan onze collectie toevoegen via de Epic Games Store. In 2020 komt daar voorlopig nog geen einde aan, waarmee het natuurlijk hoopt klanten te trekken voor exclusives. Deze week is het de beurt aan het bejubelde Kingdom Come: Deliverance.

In de historisch accurate, verhaalgedreven openwereldgame gaat Henry op avontuur in het Heilig Roomse Rijk om de dood van zijn ouders te wreken. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, en het eindresultaat is dan ook een flink uitdagende game.

Maar omdat Kingdom Come: Deliverance niet bepaald de meest kindvriendelijke titel op de markt is, houdt Epic Games ook rekening met de jongere gamer. Daarom is ook Aztez deze week gratis te claimen. Dit is een hybride tussen het beat-‘em-up-genre en turn-based strategy-gameplay. Ook deze game heeft een historische insteek, want hij speelt zich af in het Azteekse Rijk. De titulaire Aztez zijn je elitetroepen die je moet inzetten in gevechten die het lot van het rijk zullen bepalen.

Kingdom Come: Deliverance en Aztez zijn gratis te krijgen tot en met 20 februari.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Geweldige game, enorm van genoten.